Мъри Стоилов: Ако в Левски ме бяха послушали, сега нямаше да са в това положение - 2 Март 2011 - ПФК Левски Фен Клуб
Събота, 24.06.2017, 06:45 | Влезли сте като Гост | Група "Гости"Добе дошли Гост

...

Главна » 2011 » Март » 2 » Мъри Стоилов: Ако в Левски ме бяха послушали, сега нямаше да са в това положение
14:01
Мъри Стоилов: Ако в Левски ме бяха послушали, сега нямаше да са в това положение
Мъри Стоилов: Ако в Левски ме бяха послушали, сега нямаше да са в това положение

Станимир Стоилов го броят от лошите в междузвездните войни на Герена. Мъри и Наско Сираков донесоха най-големите успехи на Герена в последно време. Наско обаче пази мълчание след резила срещу ЦСКА. Стоилов обаче твърди, че след като е напуснал клуба, пак е давал съвети, но е нямало кой да го послуша.

- Когато се назначава даден човек, е редно да му се има доверие, че е знаещ, можещ и ще помогне за развитието на клуба. Трябва да му се даде шанс да работи. В последните година-две грешката на Левски е, че се мисли за днес, за резултата от мача. Не и за развитието на клуба, на детско-юношеския футбол. А с клубове без школи българският футбол е мъртъв. Затова Левски има нужда от стратегия за развитието на клуба - коментира Стоилов в ефира на ТВ 7.

- Има си хора, които трябва да вземат решенията на Герена. На първо място президентът и оттам нататък надолу по стълбата - спортно-техническият директор и треньорът. Няма да казвам този е добър, онзи е лош. Тримата трябва да направят така, че повече да няма неприятни загуби като тази от ЦСКА. Сега е лесно да им давам акъл. Когато е трябвало, съм го правил. Ако ме бяха послушали, сега можеше да има и по-светло бъдеще за Левски.

Преглеждания: 302 | Добавено от: mim0boll | Тагове: сега нямаше да са в това положениеМ, Мъри Стоилов: Ако в Левски ме бяха , сега нямаше да са в това | Рейтинг: 5.0/1
Translate
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Facebook Page
Статистики

Общо онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Free PageRank Checker