Левски строи страхотен стадион ! - 19 Декември 2011 - ПФК Левски Фен Клуб
Събота, 24.06.2017, 06:44 | Влезли сте като Гост | Група "Гости"Добе дошли Гост

...

Главна » 2011 » Декември » 19 » Левски строи страхотен стадион !
22:09
Левски строи страхотен стадион !

 

 

ПФК Левски София ще се сдобие с уникален стадион до 2014 година ! Това влиза в плановете на М-тел,ВТБ и британски холдинг от столицата на Англия.Финансовата група също така желае да закупи и 30 % процента от собствеността на отбора или около 12 милиона лева.

Намерението на Лондончани е да построят новия стадион на сегашното съоръжение ''Георги Аспарухов"  за близо 19 хиляди седящи места, ако държавата частните собственици и МВР не се разберат за стадион ''Раковски.'' Батков се надява и е решен да финализира сделката до края на 2011 година, за да има финанси за първия етап от строителството на съоръжението.

 

Вече е ясно, че новия спонсор на ''най-популярния клуб'' в България руската банка ВТБ вече е дала 2.3 милиона лева, за да запълни бюджета, който остана празен, заради неучастието на клуба в ЛЕ.

 

"Така или иначе оставам мажоритарен собственик с 89 процента. Възнамерявам до три месеца да апортирам дружества. Така реално ще стана акционер с 99, 78 %. Капиталът ще бъде увеличен от 500 хиляди на 17 или 17, 5 млн. евро. Правим всичко възможност сделката с инвеститорите да се случи до коледните празници. Разменят се текстове. Договорът горе-долу е попълнен, но възникна сериозен проблем с вездесъщата УЕФА. Очаквахме в началото на 2012 да бъде променено правилото Кит 2008. Това са правилата, по които се провеждат международните турнири.

То не позволява на клубовете да рекламират два или повече спонсори на фланелките си независимо, в коя част на турнира участва тима. За жалост догодина регламента ще остане същия. Въпросът, кой от двата спонсора да е на фланелките в евротурните ще бъде уточнен допълнително между МТел и новият ни спонсор. В България обаче няма да има проблем да играем и с двата надписа върху фланелките си.

Разбира се най-големият въпрос си остава този със стадион „Георги Аспарухов", който трябва да бъде реконструиран сериозно. Редуцирахме първоначалните планове. Официално идеята ни е да срутим А сектор, на чието място да бъде изградена нова по-висока трибуна с много помещения. Съответно сектор В ще бъде ремонтиран. Така на практика вместо четирите трибуни бъдат бутнати ще срутим само една, а другите ще бъдат ремонтирани. Втората голяма реализация е Раковски. Левски не се отказва от него, но иска разумна част да бъде дадена на тима за ползване". каза собственика на Левски - Тодор Батков

Преглеждания: 1046 | Добавено от: mim0boll | Рейтинг: 5.0/1
Translate
English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Facebook Page
Статистики

Общо онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0

Free PageRank Checker